Kurzy v této sekci jsou připraveny SPECIÁLNĚ pro absolventy našich kurzů. Jak pro absolventy současných kurzů, tak z nabídky v předešlých letech. Zdokonalíte se, rozšíříte nabídku a načerpáte další vědomosti, které Vám umožní lepší a lepší. 

VÝROBA SÝRŮ - SPECIÁLY

- nově je tento kurz obohacen o náplň kurzu Měkké zrající a plísňové sýry v teorii i praxi - Praxí navážeme na Výrobu sýrů 1. Vyrobíte...
Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Tady jsou sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je...
- kurz je spojen s kurzem Výroba sýrů 2 - Potřebujete se odlišit? Chcete mít nějakou perličku ve Vaší nabídce? Tady je Vaše příležitost! Právě na...
Speciál zaměřený na rozsáhlý obor pařených a tažených sýrů. Skoro každá země, která má sýrařskou tradici, má ve svém výběru  často i několik...

Pokračovací kurzy jsou vždy paráda, odpadá počáteční ostych, dělají se pěkné věci a jde to jak po másle  :-).

Přihlášky v rubrice:   TERMÍNY/PŘIHLÁŠKA   informace na:  dobrykurz@gmail.com   nebo na tel. 724 574 972