V cyklu kurzů VÝROBA SÝRŮ Vás naučime dělat sýry dobře, snadno a s radostí. Obsáhnete kompletní sortiment, včetně zakysaných výrobků. Není rozdíl zda Vás budou sýry živit nebo je budete dělat "jen tak pro sebe". Když pochopíte podstatu, množství nerozhoduje.

VÝROBA SÝRŮ

naučíte se   - že základní vlastnosti mléka a historie jeho zpracování je zdrojem informací i pro dnešní výrobu      ...
Tento kurz se koná jednou ročně, obvykle na závěr sezóny, před prázdninami. Poprvé byl odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez...
Speciál zaměřený na rozsáhlý obor tažených sýrů.  Tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček,...

Sýry nejsou jen doménou průmyslu ... může je dělat každý, kdo je ochotný se tímto oborem zabývat a koho to baví ... jogutr, čerstvý sýr, plísňový sýr, domácí tvaroh, ba i tvrdé a polotvrdé bochníky ... 

Přihlášky v rubrice:  TERMÍNY/PŘIHLÁŠKA   informace na:  dobrykurz@gmail.com   nebo na tel. 724 574 972