VÝROBA SÝRŮ 2 - praxe + zaměřeno na vybrané téma  (3800.-)

Praxí navážeme na Výroba sýrů 1. Vrobíme sýry, o kterých jste na jedničce mluvili. Co jste se na jedničce dozvěděli, na tomto kurzu uvidíte a zdokonalíte. Znovu probereme technologické návaznosti základních devíti směrů. 

Kurz je vždy tématicky rozšířen o Tvrdé a polotvrdé sýry nebo Měkké, zrající a plísňové sýry nebo Tažené a nakládané sýry.

praxe výroba vybraných sýrů od měkkých, přes plísňové až po zástupce polotvrdých a tvrdých sýrů. Podrobněji probereme kategorii zakysaná mléka a jogurt. Každá skupinka bude vyrábět něco jiného a vše budeme vzájemně konzultovat a porovnávat. Sami od začátku do konce pod vedením lektora.

Na tomto kurzu je větší časový prostor pro Vaše otázky. Doladění všeho, co uteklo na jedničce nebo není zcela jasné. Pro konzultaci Vaší výroby a konkrétních dotazů.

Zajímá Vás konkrétní sýr nebo technologie? Napište, zařadíme do programu.

Vezměte s sebou, co jste už vyrobili!  Ochutnáme a probereme!

PS: absolventi jedničky už vědí, že výroba sýrů není "o receptech", ty jsou jen vodítkem ke zvolení správného postupu a o představě toho, co chcete vyrobit.

 

leden 2014

Záznamy: 1 - 15 ze 22
1 | 2 >>

duben 2014

Záznamy: 1 - 9 ze 27
1 | 2 | 3 >>