e-booky

E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit :-). E-kniha koresponduje s kurzem Výroba sýrů 1 a skripty, která jsou pro tento kurz připravena. autor: Petr Rys, 90 stran proložených barevnými fotkami, po zaplacení Vám přijde ve formátu .pdf do mailové schránky    ...
 Jsou nejen oblíbené ale i hezké. Sýry roztodivných tvarů a velikostí.  Mozzarella, Korbáčky, Parenica, Burrata, Sologuni, Kaškaval, Provolone, Kasseri a další Rozdíl mezi pařeným a taženým sýrem, jak kvalita mléka ovlivňuje výrobu, dva výrobní směry a kdy nastává tažnost, kultura a prokysávání, práce se syřidlem, tvarování, solení, uchovávání, tvrdost sýra a zrání, marinády a nálevy pro chuť a uchovávání, jogurt jako termofilní startér, výběr receptů. E-kniha je v souladu s kurzem...
O sýrech s oky, horských i extratvrdých ... Parmazán, Grana, Ementál, Gouda, Čedar, Manchego, Gruyeré, Cantal, Reblochon, Saint Nectaire, Beaufort, Abondance a další. Nelisované, lisované v klasických formách i manžetových. Rozdíl mezi tvrdým, polotvrdým a poloměkkým sýrem. Překvapivě, jejich výroba není až tak náročná. Gouda, Čedar, Tomme ... ve které fázi výroby se rozhoduje o chuti, konzistenci a finální podobě. Proč přemýšlet o velikosti sýru. Jaké volit kultury ... termofilní, mezofilní a...
Za zvýhodněnou cenu můžete koupit všechny 3 e-booky najednou: 1) Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách, 2) Korbáčky, Parenice, Mozzarella a další tažené sýry, 3)Tvrdé a polotvrdé sýry Popis obsahu najdete u každého z nich.      autor: Petr Rys, po zaplacení Vám přijdou ve formátu .pdf do mailové schránky                                 

Lektor kurzů Petr Rys je autorem e-booků o výrobě sýrů. 

Přijatelnou formou do nich zahrnul podstatné informace k výrobě sýrů a dalších výrobků z mléka. Texty jsou doprovázeny barevnými fotkami.

formulář pro objednání u každé e-knihy