Výroba sýrů 1...následně 2

Jana Hejná 19.03.2016
Absolvovala jsem kurz výroba sýrů 1 16-17.1.2016, který byl velmi zajímavý a bohatý na teorii. Při tomto kurzu jsem se cítila, že všemu rozumím a chápu a těšila jsem se domů na první nové výrobky (mimochodem sýry jsem do té doby vyráběla už rok). Najednou jsem měla v hlavě chaos a zmatek a nevěděla jsem jak, s čím a kde začít. Zhruba po týdnu jsem si vědomosti utřídila a začala s výrobou, ale už v tu dobu jsem věděla, že určitě musím jít na další kurz výroba sýrů 2. Na druhý kurz jsem šla za dva měsíce a myslím si, že to bylo tak akorát...do té doby jsem něco vyzkoušela...něco se povedlo něco ne a měla jsem spoustu otázek. Při druhém kurzu jsem si vše, díky praxi, vyzkoušela a ujasnila. Teď mohu po týdnu od kurzu říci, že jsem vyzkoušela spousty nového a je to mnohem lepší a lepší.

Velice děkuji za cenné informace od pana Ryse. Vřele všem tyto kurzy doporučuji.

Děkuji...s pozdravem Jana H.:-)

Přidat nový příspěvek