termíny 2022/2023 - Dobré centrum Pacov
Požadavek na vystavení dárkového poukazu zaškrtnete přímo v přihlášce. Můžete vybrat i možnost zakoupení poukazu bez výběru konkrétního kurzu.
- 18.,19.2.2023 Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella (2800.-) /domácí sýry snano a kvalitně/
- 18.,19.3.2023 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
+ TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY (3800.-) /jak připravit sýry na další zimní sezonu/ - 22.,23.4.2023 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry +
Zrající a plísňové sýry + DEZERTY (3800.-) /tvaroh jako základ skvělých zrajících sýrů a dezerty z nich/ - So 6.5.- Út 9.5.2023 SÝRY 4 DNY - komplet (4900.-)
- 3.,4.6.2023 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry +
Kozí sýry (3800.-) /měkké, zrající i tvrdé sýry z kozího mléka/ - 24.,25.6.2023 Tažené a nakládané sýry (3800.-) / HRAVÝ VÍKEND - od Korbáčků po dlouhozrající Provolone a nákládané chuťovky/
- Pro celé skupiny je možné domluvit individuální termín i v průběhu týdne (minimálně 8 osob). Můžete využít pro kurzy, které nejsou běžně v nabídce - Výroba mýdel, Pečení chleba a pod.
Koukáš se z telefonu? Přihláška je úplně dole, roluj, až na ní narazíš.
Informace na dobrykurz@gmail.com, tel. 724 574 942.
Časový rozvrh, co s sebou, jídlo, ubytování ... najdete v - rubrice "Jak to probíhá"
Koukejte a pište do rubriky Společná cesta, usnadní Vám to cestu k nám!
SLEVY NA KURZY:
-
Jede Vás víc? Za každého dalšího zájemce, kterého přihlásíte s Vámi, dostanete slevu 200.-Kč z ceny Vašeho kurzu. Nevztahuje se na výši zálohy. Sleva bude vyúčtována při doplatku na kurzu. Pro organizace sleva z celkové ceny faktury, podle počtu přihlášených osob.
-
Každý absolvent kurzu dostane slevu 5% na svůj nákup v Dobrém koloniálu, který si vybere po skončení kurzu. Výdejní sklad e-shopu www.dobrylonial.cz sídlí na stejné adrese, jako školící středisko Dobré centrum Pacov a je Vám k disozici.
-
Sleva č. 1 se nemusí vztahovat na kurzy v akci.
_________________________________________________________________________________________
Zajímá Vás, jak probíhaly kurzy, které už jsou za námi? Podívejte se do - Fotogalerie - Z kurzů .______________________________________________________________________________
proběhlo - 2017/2018:
- 31.5. - 3.6.2018 Sýry 4 dny - komplet
- 5. - 8.5.2018 Sýry 4 dny - komplet
- 7.,8.4.2018 Sýry doma a další výrobky z mléka
- 21.,22.4.2018 VIP termín - Zaměřeno na Anglii a Irsko - Vaření piva, sýry, paštiky, pečení atd.
- 10.,11.3.2018 Výroba sýrů 1 - základy technologie
- 24.,25.2.2018 Výroba sýrů 2 + téma: Měkké, zrající a plísňové sýry
- 10.,11.2.2018 Výroba sýrů 2 + téma: Tvrdé a polotvrdé sýry
- 20.,21.1.2018 Výroba sýrů 1 - základy technologie
- 11.,12.11.2017 - VIP termín - Zrání a ošetřování sýrů + Italské sýry výroba
proběhlo - 2016/2017:
- 6.- 9.5.2017 Sýry 4 dny - komplet
- 8.,9.4.2017 Výroba sýrů 2 - hlavní téma: Zrající a plísňové sýry + Tvrdé a polotvrdé sýry
- 1.,2.4.2017 Tažené sýry + Pečení chleba
- 18.,19.3.2017 Výroba sýrů 1
- 25.,26.2.2017 Tvrdé a polotvrdé sýry
- 11.,12.2.2017 Výroba sýrů 1
- 12.,13.11.2016 kombinovaný kurz - Francouzské plísňové sýry a Výroba mýdel
- 29.,30.10.2016 Výroba sýrů 1
proběhlo - 2015/2016:
- 11.,12.6.2016 Výroba sýrů 1 - odlehčená verze
- 12.-15.5.2016 Sýry 4 dny - komplet
- 23.,24.4.2016 Tvrdé a polotvrdé sýry
- 2.,3.4.2016 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 12.,13.3.2016 Výroba sýrů 2 - praxe a zopakování + Měkké, zrající a plísňové sýry.
- 27.,28.2.2016 Tažené a nakládané sýry
- 13.,14.2.2016 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 16.,17.1.2016 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 21.,22.11.2015 Přátelské setkání v Pacově
- 10.,11.10.2015 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
proběhlo - 2014/2015:
- 4.,5.10.2014 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 11.,12.10.2014 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 8.,9.11.2014 Výroba sýrů 2 - praxe a zopakování
- 22.,23.11.2014 Tažené a nakládané sýry
- 17.,18.1.2015 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 31.1.,1.2.2015 Výroba sýrů 2 - praxe a zopakování
- 27.1.2015 - individuální kurz - Výroba sýrů - v počtu 6os.
- 7.,8.3.2015 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 14.,15.3.2015 Tvrdé a polotvrdé sýry
- 11.,12.4.2015 Výroba sýrů 1 - výrobní postupy
- 25.,26.4.2015 Tažené a nakládané sýry
- 7.-10.5.2015 Sýry 4 dny - komplet
Přihláška:
Vyplňte, vyberte kurz a odešlete:
proběhlo - 2022/2023:
- 26.,27.11.2022 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
+ TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY /zaměřeno na sýry, které připravujeme pro zimní prodej/
proběhlo - 2021/2022:
Double sezona - rozšířená témata v každém termínu:
- 27.,28.11.2021 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
+ TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY - 12.,13.2.2022 Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella
- 19.,20.3.2022 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
+ TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY - 23.,24.4.2022 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry +
Kozí sýry - 14.,15.5.2022 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry +
Zrající a plísňové sýry + Tažené a nakládané sýry - 2.-5.6.2022 SÝRY 4 DNY-komplet
- 24.,25.9.2023 Kozí sýry Speciál - od Popelavé Lady až po Parmazán od kozy Lízy (3800.-)
proběhlo - 2019/2020:
- 12.,13.9.2020 Kozí sýry
- 4.-7.7.2020 SÝRY 4 DNY-komplet
- 20.,21.6.2020 Kozí sýry
- 22.,23.2.2020 Sýry doma a další výrobky z mléka
- 15.,16.2.2020 VÝROBA SÝRŮ 2 - téma: TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY
- 18.,19.1.2020 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
- 26.,27.10.2019 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
- 12.,13.10.2019 Sýry doma a další výrobky z mléka
proběhlo - 2018/2019:
- 9.-12.5.2019 SÝRY 4 DNY-komplet
- 27.,28.4.2019 Kozí sýry
- 13.,14.4.2019 Kozí sýry
- 30.,31.3.2019 Sýry doma a další výrobky z mléka
- 16.,17.3.2019 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
- 9.,10.2.2019 VÝROBA SÝRŮ 2 - téma: TVRDÉ A POLOTVRDÉ SÝRY
- 19.,20.1.2019 VÝROBA SÝRŮ 1 - základy pro všechny sýry
- 22.-25.11.2018 SÝRY 4 DNY-komplet
- 20.,21.10.2018 Výroba sýrů 2 - téma: TAŽENÉ A NAKLÁDANÉ SÝRY a Měkké, zrající a plísňové sýry