VIP termín - 24.,25.3.2018 - Zaměřeno na Anglii a Irsko.

Vaření piva: 

Uvaříme pivo Irskou metodou. Tento staroanglický styl vede k vítečným výsledkům a je přijatelnější nebo chcete-li jednodušší pro domácí výrobu. Použijeme spodní i svrchní kvašení. Abyste věděli k jakým výsledkům je možné dostat, bude předcházet ochutnávka vzorků z ležení.

Aby nebylo kurzu bez sýrů: 

Je připraven k ochutnání kozí "Salers" a další tématicky vhodné sýry. Vyrábět v praxi je tektokrát nebudeme, ale pohovoříme o sýrech, které se hodí k pivu. Jak je vyrobit, zrát, servírovat, prostě o všem, co k nim budete chtít vědět.

Co ještě: 
Příprava paštik v praxi. Ty se k pivu hodí. K tomu upečeme, pro Anglii typický, Sodový chléb. 
 
Něco navíc:
To je nástin základu, dá se předpokládat, že lektor ještě vymyslí něco navrch. Předpoklad tedy je, že bude co jíst a pít.
Pokud máte zájem o konzultaci svých vzorků, sýrů, piva, pečiva nebo prostě jen chcete něco přivézt ochutnat, vemte určitě s sebou.
 
Na výjimečné téma  a na Vás se těší lektor Petr Rys a Katka Mašátová.

Fotogalerie: VIP termín - 24.,25.3.2018

VIP termín - 24.,25.3.2018