Tento typ kurzu byl zrušen ... informací stále přibývá a zjistili jsme, že už není možné Vám vše sdělit v průběhu jednoho dne ... tempo tohoto kurzu bylo opravdu velmi náročné a byly kladeny nároky na další samostané studium absolventů. Přestože absolventi mají k dispozici skripta, do kterých se mohou vracet a čerpat z nich dál ... většina to nedělá a dalším průzkumem bylo zjištěno, že jim některé podstatné body výroby unikají ... od nás by bylo nezodpovědné s tímto kurzem dále pokračovat. Ale abychom nebyli jen negativní i z těchto kurzů vzešli opravdu schopní a úspěšní sýraři.
Doporučujeme, udělat si čas na víkend ... tyto dva dny Vám pomohou při další výrobě a posunou Vás dál ... v konečném důsledku Vám ušetří podstatné množství času, které byste strávili dalšími poloúspěšnými pokusy ...
Těšíme se na Vás ... lektor Petr Rys a organizátor Katarína Mašátová