Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím :-)
Napište svůj názor.
20 mg cialis what is it
cialis injury lawyer columbus
cialis disease nafFaulk
oklahoma drug rehab
Děkuji
4 denni kurz kveten 2017
Ctyri intenzivni dny stravene vyrobou a poznavanim syru me absolutne nadchly. Stylem jakym byly informace podany jsem vse pochopila od zakladu.Navic atmosfera byla velmi pratelska a pan Rys ochotne odpovidal na nase nekoncici dotazy :-) Odjizdela jsem plna nadseni a netrpelivosti zacit vyrabet.Nikdy drive jsem syr nevyrabela a po nalezeni zdroje dobreho mleka jsem zkusila tazene syry-mozarrely bez ph metru a v hrnci :-).Povedly se naramne, dala jsem je ochutnat italskemu kuchari a ten z nich byl unesen. Ja mimochodem taky. Jeste jednou diky za skvely kurz. A cambozole se tez dari :-)
Adriana
Výroba sýrů 1...následně 2
Velice děkuji za cenné informace od pana Ryse. Vřele všem tyto kurzy doporučuji.
Děkuji...s pozdravem Jana H.:-)
Tvarohové sýry
Díky za vstřícný přístup a dobré rady a taky dobře vedený kurz.
Jana ze Šumavských hvozdů :)
Kurz 16 -17.1.2016
Prožil jsem na kurzu dva krásné dny, pan Rys je profesionál, který má velké vědomosti a dar, že umí vysvětlit vše srozumitelnou formou, člověk získá perfektní přehled o výrobě sýrů a nevadí mi ho poslouchat 12 hodin denně.
Nyní je čtrnáct dní po kurzu,mám vyrobeno několik druhů sýrů a jogurty.
Oceňuji možnost nákupu přímo na místě,doporučuji využít, taková vodní lázeň je k nezaplacení.
Až se zdokonalím určitě přijedu na další kurz. Děkuji Vám pane Rys.
Sýrarna
Přidat nový příspěvek
________________________________________________________________
Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na
a přihlašte se :-)
_________________________________________________________________________
Děkujeme :
Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí... Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).