Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím  :-)

Napište svůj názor.

p

p 09.06.2015
p

Re: p

Katka - admin 29.08.2015
:-) :-) :-)

opravdu Dobrý kurz

Vladka 27.04.2015
Přestože se už nějaký čas výrobě sýrů věnuji, chtěla jsem se ještě zdokonalit v oblasti tažených a pařených sýrů a vychytat zbytečné chyby samouka. Jasná volba byl Dobrý kurz - své jméno si skutečně zaslouží. V Pacově mají díky velkým zkušenostem vše skvěle připraveno : bezchybná organizace kurzu s maximální vstřícností účastníkům, vysoká odbornost lektora pana Ryse a jeho schopnost předat informace přijatelnou formou zaručují nastandart v tomto oboru. Bonusem je velmi příjemná atmosféra. Všem, kteří o "sýrovém" kurzu uvažují, vřele doporučuji tuto volbu.

Opět skvělý víkend

Květa 27.04.2015
Chtěla bych moc poděkovat panu Rysovi a paní Mašátové za zorganizování
tohoto kurzu. Vše opět super, spousty informací a skvělá nálada, profesionální
přístup.
Ještě jednou díky K.

Výroba sýrů 2

Luboš 20.11.2014
Bezvadně připravený kurz - přesně to co jsme potřebovali - spousta praxe a teorie jenom tolik kolik bylo potřeba. Navíc tradičně příjemná atmosféra.
Díky za užitečný a navíc fajn víkend.
L. & J.

Úžasně úžasný víkend

Kamila Retta 12.10.2014
Pokud chcete sýrům opravdu rozumět, pochopit fylozofii jejich výroby a propadnout jejich kouzlu, je pan Rys tím nejlepším lektorem, který Vám může otevřít dveře k jejich výrobě. Je jediným lektorem, co jsem za život poznala, který opravdu vědomosti předává a jeho cílem není naučení receptů, ale jejich pochopení. Co jednou pochopíte, víte navěky, naučené věci snadno zapomenete. A to je to nejcenější, co tyto kurzy přináší, jak s tím naložíte je už na Vás.
A jako bonus byla na kurzu fajn atmosféra, vše bylo dobře připravené a zajištěné, příjemné prostředí a také oceňuji možnost nákupu vybavení.

Cenné znalosti

Jitka 12.10.2014
Chtěla bych se podělit o své nadšení s kurzem Výroba sýrů 1.Jsem velmi vděčná,že jsem si tímto kurzem prošla,protože pan Rys umí vysvětlit vše tak,že výroba jakéhokoliv sýra se zdá velmi jednoduchá a je teď na mě,zda svému vytváření sýrů dám správnou péči a prostředí.Tento kurz byl nad mé očekávání.
Ještě jednou děkuji velice.

Poděkování

MIRI 05.10.2014
Velmi děkuji za kurz...mnoho mnoho mnoho informací:) příjemná atmosféra, profesionální přístup....ať se Vám daří, těším se na další setkání. Miri

Poděkování

Květa 05.10.2014
Chtěla bych poděkovat za spousty (doufám, že přínosných) informací, za pohodu během celého kurzu a za profesionální přístup.
Doufám, že se ještě uvidíme. Díky K.

plno emocí

Sýry 05.10.2014
Hlavu mám plnou informací, a myslím, že nejsem sama kdo potřebuje čas na jejich zpracování. jinak je vše v nejvyšší spokojenosti. Děkuji
Záznamy: 11 - 20 ze 106
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Najdete nás na facebooku:
 

11/2014

Záznamy: 1 - 10 ze 10

________________________________________________________________

Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na 

KALENDÁŘ AKCÍ

a přihlašte se :-)

_________________________________________________________________________

Děkujeme :

Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ  :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí...  Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).