Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím  :-)

Napište svůj názor.

plno emocí

Sýry 05.10.2014
Hlavu mám plnou informací, a myslím, že nejsem sama kdo potřebuje čas na jejich zpracování. jinak je vše v nejvyšší spokojenosti. Děkuji

Poděkování

Manželé Řemelkovi z Hradce nad Moravicí 05.10.2014
Mockrát děkujeme za poučný a velmi příjemný kurz.

Poděkování

Petra,Hanča a Míla, holky z Moravy 05.10.2014
Děkujeme za velice zajímavý a poučný kurz. Lidový přístup instruktora nás příjemně překvapil. Doporučujeme.

Sýry 4 dny

Hana 24.07.2014
kurz naprosto předčil všechna moje očekávání. Ač sýry už chvíli vyrábím, tak mi dal hrozně moc nového a dozvědal jsem se odpovědi na všechna svá proč. Moc děkuji a jen doporučuji

Sýrařské minimum

Jana Trnková 29.04.2014
Moc děkuji paní Mašátové a panu Rysovi za krásně oraganizovaný kurz sýrů.Byla jsem z něj nadšená a moc spokojená.

Sýrařské minimum

Jitka Kunrtová 28.04.2014
Chtěla bych ještě jednou poděkovat a pochválit, jak pana Ryse, tak i paní Mašátovou za profesionální přístup, obrovskou ochotu, laskavost i vstřícnost. Z kurzu jsem odjížděla na 100% spokojená, za dva dny jsem dostala tolik informací a odpovědí, že opravdu mohu všem jen doporučit :-).
Oběma přeji hodně osobních i profesionálních úspěchů a spokojených klientů.

Kurz sýry

Jaroslav 23.02.2014
Za ty peníze jsem dostal desetkrát tolik. Byl jsem na kurzu u konkurence a vidím, že konkurenci nemáte. Naprosto špičková úroveň jak ve vedení a organizaci kurzu.

Vyrábíme sýry

Jana 16.02.2014
O absolvovaném kurzu můžu mluvit pouze v superlativech. Po organizační i věcné stránce vše naprosto perfektní. Nejvíce oceňuji srozumitelné informace v souvislostech, kdy jde především o pochopení principů, ne o zahlcení fakty :-)
Díky paní Mašátové a panu Rysovi jsem objevila nový, fascinující svět :-) Velmi, velmi děkuji, bylo to skvělé a už dumám, na jaký další kurz se vypravím, protože to nadšení pro věc, které oba mají, je prostě nakažlivé :-)

francúzske syry

veronika 16.02.2014
ďakujem pekne za fantastický kurz!!!!

Kurz

Andrei 05.01.2014
Pojedu na kurz z Brna tak mohu někoho vzít. Jinak je to třetí kurz a všechny jsou super.
Záznamy: 21 - 30 ze 107
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Najdete nás na facebooku:
 

11/2014

Záznamy: 1 - 10 ze 10

________________________________________________________________

Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na 

KALENDÁŘ AKCÍ

a přihlašte se :-)

_________________________________________________________________________

Děkujeme :

Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ  :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí...  Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).