Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím  :-)

Napište svůj názor.

Sýrařské minimum

Jana Trnková 29.04.2014
Moc děkuji paní Mašátové a panu Rysovi za krásně oraganizovaný kurz sýrů.Byla jsem z něj nadšená a moc spokojená.

Sýrařské minimum

Jitka Kunrtová 28.04.2014
Chtěla bych ještě jednou poděkovat a pochválit, jak pana Ryse, tak i paní Mašátovou za profesionální přístup, obrovskou ochotu, laskavost i vstřícnost. Z kurzu jsem odjížděla na 100% spokojená, za dva dny jsem dostala tolik informací a odpovědí, že opravdu mohu všem jen doporučit :-).
Oběma přeji hodně osobních i profesionálních úspěchů a spokojených klientů.

Kurz sýry

Jaroslav 23.02.2014
Za ty peníze jsem dostal desetkrát tolik. Byl jsem na kurzu u konkurence a vidím, že konkurenci nemáte. Naprosto špičková úroveň jak ve vedení a organizaci kurzu.

Vyrábíme sýry

Jana 16.02.2014
O absolvovaném kurzu můžu mluvit pouze v superlativech. Po organizační i věcné stránce vše naprosto perfektní. Nejvíce oceňuji srozumitelné informace v souvislostech, kdy jde především o pochopení principů, ne o zahlcení fakty :-)
Díky paní Mašátové a panu Rysovi jsem objevila nový, fascinující svět :-) Velmi, velmi děkuji, bylo to skvělé a už dumám, na jaký další kurz se vypravím, protože to nadšení pro věc, které oba mají, je prostě nakažlivé :-)

francúzske syry

veronika 16.02.2014
ďakujem pekne za fantastický kurz!!!!

Kurz

Andrei 05.01.2014
Pojedu na kurz z Brna tak mohu někoho vzít. Jinak je to třetí kurz a všechny jsou super.

kurz sýrařské minimum

Jitka Pöschlová 30.11.2013
V průběhu října jsem absolvovala výše jmenovaný kurz, musím říci, že vedení a příprava od A do Z je více než vynikající.
Pan Rys a jeho žena se věnují této práci nejen s profesionalitou ale i se vztahen k tomuto "živému materiálu".Jako nadstavbu vidím jejich přirozenou snahu se rozdělit o všechny vědomosti, které v těchto oborech nabyli.Velmi si cením jejich přátelského, vstřícného a pohostinného přístupu. Už jen při otevření jejich web.stránek má člověk pocit, že je vítán, a že čekají jen a jen na něj. Mají starosti o ubytování, možnost spolujízdy, zajišťují jídlo, po příjezdu mají snahu o vytvoření přátelské a spolupracující atmosféry.Nemám možnost srovnávat kurz po stránce vědomostní ale po stránce přístupu, organizace a chování ano a ta je více než za 1***.Je vidno, že tyto lidi to baví, mají z této práce radost a chtějí se o vše podělit.Tyto atributy se dnes těžko "potkávají" a velmi chybí v naší zejména české společnosti: pracovat nejen s chutí ale i s radostí a předávat či se podělit o to s druhými.

Kurz bylinek a výroby mýdel

Jindřiška 30.11.2013
I já bych chtěla přidat svůj názor.
Co se týče sobotního dne a to výroby mýdel, bych příliš nevytýkala. Co se týče neděleního bylinkaření, vytýkala bych asi víc. Náplní kurzu mělo být sestavování bylinných směsí, čajů, ..., výroba sirupů, tinktur, ..., účinky, ..., úsporné výrobní procesy. Myslela jsem si, že si vyzkoušíme namíchat různé čaje, které pak ochutnáme, řekneme si, co do některých dávat, a co zase ne..., proto byl pro mě nedělní den zklamáním. I když samozřejmě chápu, že bylinkaření je rozsáhlá problematika, která se nedá obsáhnout do jediného dne. Prostě ten den jen nesplnil to, co jsem od něj očekávala. Ale chápu, že každý jsme jiný a někomu tu jeho představu splnil.

A vzkaz pro Klokanku a Janu.
To jsem Vás spíš, jak píšete, "srala" já než Daniela. Jani, nepřijela jsem na kurz a ani neodjížděla z něj se "strachem, zlobou a hnusnou náladou". Ba, právě naopak, strávila jsem pěkný, pohodový víkend se skvělýma, pro mě v mnohém inspirujícíma ženama, alespoň co tak můžu hodnotit ty, se kterými jsem měla možnost se blíže seznámit u stolu na kurzu a u oběda.
Již řadu let pracuji s velmi těžce nemocnýma lidma, a ano, některé výroky vyřčené na kurzu se mi opravdu nelíbily. Ale i když s někým v některých názorech nesouhlasím, neznamená to, že jiný názor nerespektuji.

Závěrem bych Vám všem chtěla popřát překrásný, pohodový a ve zdraví prožitý Adventní čas.

Kurz bylinek a výroby mýdel

Eva 26.11.2013
Ráda přidám svůj názor : výroba mýdel byla opravdu obsáhlá a zajímavá...pan Rys vše vysvětloval jasně a srozumitelně..sobotu hodnotím jako přínosný den...nedělní bylinkaření mě trochu zklamalo...čekala jsem víc informací ohledně konkrétních druhů bylin, jejich léčebných účinků,kontraindikací, míchání do směsí aj..
Absolvovala jsem i sýrařské minimum, vřele doporučuji..konečně se mi po spoustě neúspěšných pokusů daří....
Jinak děkuji za Vaši snahu a že tyto kurzy děláte, za trpělivost a pohodový přístup pana Ryse..

kurz

Pavol 25.11.2013
Pre mna za 1 s ****
Záznamy: 21 - 30 ze 103
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Najdete nás na facebooku:
 

11/2014

Záznamy: 1 - 10 ze 10

________________________________________________________________

Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na 

KALENDÁŘ AKCÍ

a přihlašte se :-)

_________________________________________________________________________

Děkujeme :

Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ  :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí...  Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).