Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím  :-)

Napište svůj názor.

poděkování a pochvala

Pavlína Hajnová 14.10.2013
děkuji děkuji děkuji - informace na kurzu Sýrařské minimum byly předávány přehledně, věcně, logicky a systematicky, obecně byl kurz velmi podnětný a vůbec by šlo napsat mnoho dalších pochvalných adjektiv
Všem se zájem o sýry, jogurty a tvarohy a jiné mléčné prvotřídní a domácí výrobky doporučuji

Pochvala

tureček 12.10.2013
Děkuji bylo to super. Ve středu to vše docvaklo a teď se daří jak má. Dík za vysvětlení syridla. Stalo to za to!!!

Děkuji

sýromil 19.05.2013
Váš kurz hodnotím až po roce. Děkuji za ochotu a schopnost sdělit vaše vědomosti. teď se mi daří a vše funguje jak má. Škoda téměř pěti let zbytečné výroby, kdy to nešlo (než jsem poznal Váš kurz). děkuji. Polanecký

Sýry s Krasolesí

Lenka 27.04.2013
Dobrý den, jsem účastnicí Vašeho kurzu.
Tam jste vychvaloval sýry pana Kolmana, které prodává v Praze. Byla jsem dobře naladěna na chuť Crottenu, který jste nám dal ochutnat vy. Pan Kolman je ukázka toho jak se dá zničit kozí mléko. Okrájený povrch sýrů asi také svědčí o něčem. Pan Kolman velice dobře zvládl reklamu produktů a sebe. Kvalita silně pokulhává. Než někoho doporučíte, ochutnejte to co dělá. Myslím to v dobrém vím, že pan Kolman je Váš kamarád, ale dělá ze zákazníků tupce co koupí každý odpad, který se slovem dobře zabalí. Prosím o Vaší reakci, když napíšete že se pletu vezmu to jako fakt, ale nejdřív prosím ochutnejte.
Děkuji a nezlobte se. Sýry od Vás jsou na několikanásobně vyšší úrovni!!!

Re: Sýry s Krasolesí

David Kolman 04.05.2013
Dovolte mi prosím reagovat.
Co se vlastně stalo? Koupila jste si produkt Mlékárny Krasolesí, nesplnil Vaše očekávání, zklamal Vás. To se stává, nelze se zavděčit všem, s tím se dalo počítat. Tato vcelku banální, jistěže nedobrá příhoda, Vás však podnítila k pomluvám a urážkám. Mohu Vám sdělit, že naši zákazníci jsou lidé vyžadující kvalitní produkty, příslušníci vyšší třídy. Lidé kteří hodně cestují a také cizinci žijící v Praze. Troufám si tvrdit, že to nejsou žádní ''tupci co koupí každý odpad''. Také spolupracuji se špičkovými šéfkuchaři, např. p. Šašek, p. Kašpárek. Dlouhodobě dodávám do několika podniků sítě Ambiente. Zakladatel této sítě prestižních restaurací p. Karpíšek si nedávno osobně vyžádal mou účast v připravovaném novém projektu. Mohu Vás ubezpečit, že síť Ambiente si své dodavatele velmi pečlivě vybírá a spolupracuje jenom s těmi nejlepšími. Jejich šéfkuchaři jsou skutečnými mistry svých oborů. Kde máte prosím ty ''tupce'' a ''odpad''?
Váš podlý a zákeřný příspěvek uráží nejen mne osobně, ale zároveň mé spolupracovníky, zákazníky a obchodní partnery.
Mohu Vám nabídnout, abyste se stavila na některém z našich prodejních míst, a my Vám rádi vrátíme částku za Váš nevydařený nákup.
Zároveň si Vás dovoluji požádat, abyste se dále zdržela všech urážek a neházela špínu na cizí práci o které bohužel nevíte vůbec nic.
Děkuji Vám. David Kolman arminius@volny.cz

Pro pana Kolmana

Němec 05.05.2013
Kdo jsou příslušníci vyšší třídy? Jak poznávají kvalitu? Smrdí to snobismem. Dle čeho soudíte, že je někdo mistrem svého oboru?

Re: Sýry s Krasolesí

Petr Rys 05.05.2013
Pana Kolmana jsem doporučoval, ale v období kdy jsem tam sýry vyráběl a dobře je znal. V současné době oficiálně nevím co dělá ani kam dodává. Nevěřím, že sýry okrajuje. Jestli ano je to technologická chyba, ale neznamená ještě že je to odpad. Osobně s mlékárnou nespolupracuji více jak 2 roky. Nemohu odpovědně říci, že se pletete. Nemám zapotřebí kupovat sýry, které si dokážu vyrobit ve špičkové kvalitě. Nebudu tedy nic ochutnávat a hodnotit. Kupte, dovezte a já Vám řeknu názor.

Re: Re: Sýry s Krasolesí

Němec 05.05.2013
Váš názor je jen Váš. Koho chleba jíš toho píseň zpívej.

Re: Re: Re: Sýry s Krasolesí

Petr Rys 05.05.2013
Tak naposled. V Krasolesí jsem byl dva roky. Už tam nejsem (dva roky). Nevím "jaký chleba"?
Můj názor je jen můj, ale pokud ho sdělím tady, sdělím to vlastně 15 000 lidí. Budu tedy říkat něco co VÍM A NÉ CO SE TŘEBA DOMNÍVÁM. Pomáháme všem, kteří si ZAPLATÍ stát se špičkou v sýrech. Proč tedy řešíte Krasolesí. Proč neřešíte jiné sýrárny kde dělají co jsem je učil. Dělejte si tedy své sýry, když vám nevyhovují jiné. Každý máme stejné možnosti. Někdo, ale jen kecá a někdo dělá.

Re: Re: Re: Sýry s Krasolesí

Katka M. za Dobrý kurz 05.05.2013
reakce na poslední příspěvek pana Němce:

Ano, každý by měl sdělovat jen svůj názor, myslím, že by to bylo ideální, kdyby tomu tak bylo. Další věta je doporučení? Nikdy jsme se ho nedrželi a pravděpodobně s tím nebudeme začínat.
Žádáme tímto absolventy i budoucí zájemce o naše kurzy, aby se pokusili nepřekrucovat, co bude nebo bylo řečeno. Ještě neznamená, když se na kurzu hovoří o konkrétních osobách a není to pouze pan Kolman, že je to míněno jako jejich reklama. Že zmínka o určitých zkušenostech znamená, že dělají dobře úplně vše a nad ně není. Myslím, že ve většině případů, tím je myšleno, že pokud můžou jiní, můžete Vy také. Nechť Vás tato debata inspiruje k tomu, mít svoje vlastní výrobky co nejlepší. Konkurenční prostředí Vám to umožňuje.
Přeji hodně úspěchů, Katka Mašátová.
Záznamy: 41 - 50 ze 106
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek

Najdete nás na facebooku:
 

11/2014

Záznamy: 1 - 10 ze 10

________________________________________________________________

Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na 

KALENDÁŘ AKCÍ

a přihlašte se :-)

_________________________________________________________________________

Děkujeme :

Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ  :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí...  Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).