Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím :-)
Napište svůj názor.
poděkování a pochvala
Všem se zájem o sýry, jogurty a tvarohy a jiné mléčné prvotřídní a domácí výrobky doporučuji
Pochvala
Děkuji
Sýry s Krasolesí
Tam jste vychvaloval sýry pana Kolmana, které prodává v Praze. Byla jsem dobře naladěna na chuť Crottenu, který jste nám dal ochutnat vy. Pan Kolman je ukázka toho jak se dá zničit kozí mléko. Okrájený povrch sýrů asi také svědčí o něčem. Pan Kolman velice dobře zvládl reklamu produktů a sebe. Kvalita silně pokulhává. Než někoho doporučíte, ochutnejte to co dělá. Myslím to v dobrém vím, že pan Kolman je Váš kamarád, ale dělá ze zákazníků tupce co koupí každý odpad, který se slovem dobře zabalí. Prosím o Vaší reakci, když napíšete že se pletu vezmu to jako fakt, ale nejdřív prosím ochutnejte.
Děkuji a nezlobte se. Sýry od Vás jsou na několikanásobně vyšší úrovni!!!
Re: Sýry s Krasolesí
Co se vlastně stalo? Koupila jste si produkt Mlékárny Krasolesí, nesplnil Vaše očekávání, zklamal Vás. To se stává, nelze se zavděčit všem, s tím se dalo počítat. Tato vcelku banální, jistěže nedobrá příhoda, Vás však podnítila k pomluvám a urážkám. Mohu Vám sdělit, že naši zákazníci jsou lidé vyžadující kvalitní produkty, příslušníci vyšší třídy. Lidé kteří hodně cestují a také cizinci žijící v Praze. Troufám si tvrdit, že to nejsou žádní ''tupci co koupí každý odpad''. Také spolupracuji se špičkovými šéfkuchaři, např. p. Šašek, p. Kašpárek. Dlouhodobě dodávám do několika podniků sítě Ambiente. Zakladatel této sítě prestižních restaurací p. Karpíšek si nedávno osobně vyžádal mou účast v připravovaném novém projektu. Mohu Vás ubezpečit, že síť Ambiente si své dodavatele velmi pečlivě vybírá a spolupracuje jenom s těmi nejlepšími. Jejich šéfkuchaři jsou skutečnými mistry svých oborů. Kde máte prosím ty ''tupce'' a ''odpad''?
Váš podlý a zákeřný příspěvek uráží nejen mne osobně, ale zároveň mé spolupracovníky, zákazníky a obchodní partnery.
Mohu Vám nabídnout, abyste se stavila na některém z našich prodejních míst, a my Vám rádi vrátíme částku za Váš nevydařený nákup.
Zároveň si Vás dovoluji požádat, abyste se dále zdržela všech urážek a neházela špínu na cizí práci o které bohužel nevíte vůbec nic.
Děkuji Vám. David Kolman arminius@volny.cz
Pro pana Kolmana
Re: Sýry s Krasolesí
Re: Re: Sýry s Krasolesí
Re: Re: Re: Sýry s Krasolesí
Můj názor je jen můj, ale pokud ho sdělím tady, sdělím to vlastně 15 000 lidí. Budu tedy říkat něco co VÍM A NÉ CO SE TŘEBA DOMNÍVÁM. Pomáháme všem, kteří si ZAPLATÍ stát se špičkou v sýrech. Proč tedy řešíte Krasolesí. Proč neřešíte jiné sýrárny kde dělají co jsem je učil. Dělejte si tedy své sýry, když vám nevyhovují jiné. Každý máme stejné možnosti. Někdo, ale jen kecá a někdo dělá.
Re: Re: Re: Sýry s Krasolesí
Ano, každý by měl sdělovat jen svůj názor, myslím, že by to bylo ideální, kdyby tomu tak bylo. Další věta je doporučení? Nikdy jsme se ho nedrželi a pravděpodobně s tím nebudeme začínat.
Žádáme tímto absolventy i budoucí zájemce o naše kurzy, aby se pokusili nepřekrucovat, co bude nebo bylo řečeno. Ještě neznamená, když se na kurzu hovoří o konkrétních osobách a není to pouze pan Kolman, že je to míněno jako jejich reklama. Že zmínka o určitých zkušenostech znamená, že dělají dobře úplně vše a nad ně není. Myslím, že ve většině případů, tím je myšleno, že pokud můžou jiní, můžete Vy také. Nechť Vás tato debata inspiruje k tomu, mít svoje vlastní výrobky co nejlepší. Konkurenční prostředí Vám to umožňuje.
Přeji hodně úspěchů, Katka Mašátová.
Přidat nový příspěvek
________________________________________________________________
Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na
a přihlašte se :-)
_________________________________________________________________________
Děkujeme :
Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí... Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).