Děkujeme za Vaše postřehy! Formulář pro příspěvky je dole ... rolujte myší, prosím  :-)

Napište svůj názor.

Re: Re: Re: Sýry s Krasolesí

Katka M. za Dobrý kurz 05.05.2013
reakce na poslední příspěvek pana Němce:

Ano, každý by měl sdělovat jen svůj názor, myslím, že by to bylo ideální, kdyby tomu tak bylo. Další věta je doporučení? Nikdy jsme se ho nedrželi a pravděpodobně s tím nebudeme začínat.
Žádáme tímto absolventy i budoucí zájemce o naše kurzy, aby se pokusili nepřekrucovat, co bude nebo bylo řečeno. Ještě neznamená, když se na kurzu hovoří o konkrétních osobách a není to pouze pan Kolman, že je to míněno jako jejich reklama. Že zmínka o určitých zkušenostech znamená, že dělají dobře úplně vše a nad ně není. Myslím, že ve většině případů, tím je myšleno, že pokud můžou jiní, můžete Vy také. Nechť Vás tato debata inspiruje k tomu, mít svoje vlastní výrobky co nejlepší. Konkurenční prostředí Vám to umožňuje.
Přeji hodně úspěchů, Katka Mašátová.

Kurz 20-21.4.2013

Martin Němec 22.04.2013
Děkuji za super víkend na Vašem kurzu. Kurz splnil kompletně mé očekávání a Vy jste zodpovědně odpověděli na mé všechny otázky. Ještě jednou děkuji

Vlašimský kurz.

Ondrušková 14.04.2013
Děkuji za příjemný a poučný kurz. Vaše znalosti jsou obdivuhodné. Jsem sýrařka v jedné velké fabrice a dnes vidím jak sám říkáte že děláme odpad a né potraviny. Dávám Vám za pravdu ve všem co jste říkal.
Mnoho zdaru.

sýrařský kurz-Vlašim

Katka M.-admin 08.04.2013
mailem-8.4.2013 ... Děkujeme K.
Předmět: poděkování

Text:
Dobrý den,
děkuji za příjemně strávený víkend ve Vlašimi.
Včera v noci jsem vyrobila jogurt balkánského typu ze 2 l mléka, naočkovaný přivezeným jogurtem z kurzu. Díky.
Ester Polcarová

DOTAZ

Michael Petr 20.10.2012
Dobrý den, máte strašně hezké stránky..Mohl bych se zeptat, všech co na kurzu byli, jestli sýry chutnají, tak dobře jako ty kupované ( např.kupovaná niva, hermelín, čedar atd..) ??

Re: DOTAZ

František 01.11.2012
Chutnají ještě lépe, protože jsou poctivé!!!

sýrařské minimum

Jan Střítezský a Natalie Gusaková 15.10.2012
Chtěl bych tímto vyjádřit obdiv a poděkování za výtečné vedení kurzu a za poskytnutí mnoha informací nejen z vyučovaného oboru, a to jak Petru Rysovi tak i Katarině Mašátové. Děkujeme za báječnou atmosféru dobrou náladu a společně příjemně strávený čas. První pokusy se daří, opravdu to funguje!!!
Hodně síli a energie Vám Petře a Katarino ve Vaší službě dobru přejí Honza a Natálka.

Sýrařské minimum

Kamila 23.08.2012
To co tihle dva lidé dělají nemá konkurenci. Kurz by mohl být jednou tak dražší (kvalita tomu odpovídá). To co Vám jinde nejsou schopni předložit po dobu 4 víkendů zvládá pan Rys za 2 dny! Podle jeho "not" dělají sýry ve Vojslavicích, Krasolesí i Farma BioVavřinec od Benešova a mnozí další.
P.S. Když by vadilo co zde uvádím tak to vymažte.
Jo a reaguji také asi po roce, když vím, že to co jsem se naučila funguje na 1*

Výroba sýrů.

Kamila Hlobilová 31.05.2012
Příští měsíc uběhne rok od mé účasti na základním kurzu výroby sýrů. Dodnes ráda vzpomínám na příjemné chvíle, užitečné rady a dovednosti získané díky báječným lektorům.
Skripta už mám dosti ohmataná a upatlaná díky častému používání. Zásobuju širokou rodinu. Jsou spokojeni a já doufám, že si na nějaký další kurz opět udělám čas.
Děkuji.

Kurz výroba sýrů- kombinovaný

Markéta Macurová 19.05.2012
Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Rysovi a paní Mašatové, kteří udělali pokus a sloučili syrařské minimum, francouzké a tvrdé sýry dohromady, tento kurz mi poskytl hodně informací, cených rad a poznatku. Ještě jednou děkuji
Markéta Macurová
Záznamy: 51 - 60 ze 107
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Přidat nový příspěvek

Najdete nás na facebooku:
 

11/2014

Záznamy: 1 - 10 ze 10

________________________________________________________________

Už Vás přesvědčili :-) ? Tak klikněte na 

KALENDÁŘ AKCÍ

a přihlašte se :-)

_________________________________________________________________________

Děkujeme :

Dobrý den,
začátkem mailu bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za kurz
sýraření (zúčastnili jsme se 12.6.). Tenkrát to byla taková výzva,
zvědavost a poznání něčeho nového, dneska jsme rádi, že jsme k Vám
jeli. Musíme se přidat k těm všem lidem, kteří o Vás ve fórech píší
s chválou a poděkováním.Dneska určitě vím, že pustit se do sýrů
jako laik (nikdy dříve jsmenic podobného nedělali) a nemít zkušenost z kurzu, určitě bych to
vzdal, příp. trávil hodiny na fórech a sháněl začátečnické rady,
kterým se dneska každý směje.Chvilku nám trvalo než jsme pořídili
nějakou domácí výbavičku, aledneska máme za sebou pár várek a zatím mohu říci - ÚSPĚŠNĚ  :-)
Pravdou je, že nás to chytlo a zatím jsme výrobu tvarohu a
čerstvých sýrů přeskočili. Ale určitě se k nim vrátíme. Dokonce
jsme zapomněli zdokumentovat první várku camembertů (6 kousků),
kteří jak dozrály, tak byly snězeny.
Využíváme Vašich rad a materiálů z kurzu a teprve dneska začínáme
vidět další věci se kterými si nevíme rady a hledáme jak dál. A na
kolik důležitých maličkostí člověk narazí...  Ani si nedokážu
představit pouštět se do tvrdých a složitějších sýrů bez
absolvování kurzu.
Přílohou zasílám pár fotek - 10 dní zrající Roquefort, odkapávající
Camembertí a náš pokus o polotvrdý sýr s přidáním barevného pepře
(bohužel nějaký recept jsme nenašli, tak jsme použili svoji hlavu a
Vaše rady :-) no uvidíme).